ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народен илач при напукани зърна на гърдите

Смесете 4 части детелина и 2 части шапиче. Залейте една супена лъжица от сместа с 250 мл вряща вода, изчакайте десет минути и прецедете. Потопената в хладна отвара ленена кърпа се изцежда и се полага върху гърдите. След това правите масаж с боров вазелин и известно време не носите сутиен, за да не упражнявате натиск върху зърната.

Смесете семена от сминдух и цвят от шипка в равни количества. Сварете 4 препълнени супени лъжици от сместа с един литър вода в продължение на десет минути. Прецедете. Гърдите се измиват няколко пъти на ден. При някои жени повече помага друга рецепта-2 части семена от сминдух, 2 части цвят от шипка и 1 част черен оман.

Най-простата рецепта: смесете равни части лайка и бял равнец. Запарете една супена лъжица от сместа с 1 литър вряща вода, изчакайте 5 минути и прецедете. Пие се по 2 чаени чаши на ден, а с остатъка се правят компреси.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *