Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето как с лесен домашен трик ще премахнем неприятния целулит!

Целулит или портокалова кожа – един неприятен проблем с лесно решение в домашни условия

Всички дами се притесняват от портокаловата си кожа или бедрата с целулит, затова днес ще ви представил лесна домашна рецепта за борба с този неприятен и досаден проблем.

Сайтът Beu.bg припомня как в борбата с досадния целулит се включва особено успешно утайката от кафето за масаж в засегнатите зони. Известен е резултатът от прилагането само пет процедури на масажи с кафе, как обиколката на бедрата ни се намалява видимо, а кожата ни е изгладена, мека и красива.

celulit
Без целулит дамите имат добро самочувствие
celulit
Лесен начин да премахнете досадния целулит

За да обогатите тази рецепта и да постигнете още по-завидни резултати в битката с неприятния целулит, можете да добавите към кафето и още някои съставки. Това са морска сол на дребни кристалчета или смляна, 1 суп. лъжица зехтин, и няколко капки портокалово масло.

Първо смесете утайката от кафето и солта, докато солта се стопи напълно. След това добавете портокаловото масло и зехтина и объркайте добре.

С така приготвената смес намажете бедрата и зоните, в които имате целулит, след което завийте добре с домакинско фолио за опаковане на храна. Накрая се завийте добре с одеяло и стойте така, на топло, поне 1 час.

След като отмиете остатъците от тази полезна смес, намажете бедрата и корема с хидратиращо мляко за тяло или лосион.

Само за две седмици и след четири или пет процедури, ще установите, че вече нямате целулит и противната портокалова кожа по бедрата или корема, а кожата ви ще е гладка и освежена.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *