Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има специален начин за пиене на прясно мляко

Много лекари се опитват да откажат хората да не пият прясно мляко, защото е вредно за организма и защото тялото започвало да отделя слуз

Тялото отделя слуз поради приетото прясно мляко, само когато то не е изпито правилно.

1. Както научихме от Юри Ковачев във „Въпрос на гледна точка“, прясното мляко трябва да се пие горещо.

Ако по някакви причини човек не може да пие прясно мляко горещо, то поне трябва да бъде с телесна температура, но в никакъв случай ледено студено.

mljako
Питателно прясно мляко
mljako
Вкусно прясно мляко

2. Правилно е прясното мляко да се пие с подправки

В Индия, където кравата е свещено животно, символ на Земята, а прясното мляко е живителният сок за човека, пият прясно мляко в големи количества.

Индусите пият прясно мляко с добавка от една или много подправки – джинджифил,  куркума, индийско орехче, канела, черен пипер и други.

3. Подходящо  време за приемане на прясно мляко

Вечер след залез слънце, нощем, сутрин преди изгрев слънце.

mljako
Полезно прясно мляко

Тогава тялото е добре настроено да приеме не само  белтъците и калция на прясното мляко, но и неговата здравословна енергия.

Всеки, който се опитва да откаже хората от пиене на прясно мляко – без значение дали е лекар, друг специалист или обикновен човек, допуска много сериозна грешка.

Козето прясно мляко е изключително полезно.

Има хора, които са страдали от рак на стомаха, на панкреаса, на дебелото черво и са успели да се излекуват само с пиене на козе прясно мляко.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *