Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бъбречните инфекци могат да се излекуват с лечебни треви

Суровите зеленчуци и плодове като аспержи, броколи, зелен пипер и праскови са полезни за бъбреците.Те са богати на калий, витамини А и С, които изцяло стимулират отделянето на урина. Важно е да се пият сокове и чайове богати на тези плодове.Сок от червени боровинки ацидифицира урината и подтиска развитието на бактериални инфекции. Освен това, сокове на чесън и зелен пипер също укрепват бъбреците и черния дроб.Витамин А е важен за поддържането на здрави лигавици и възстановяването на увредени тъкани, докато витамин С стабилизира кръвоносните съдове и действува като лек диуретик.Витамин Е подпомага отделянето на урина. Той е лечебен и предпазва от цикатрикси.Комплексът от витамини A, C, E, цинк и селен се препоръчва от много специалисти за здрави бъбреци. Треви като ехинацея, корен от джинджифил, глухарче, копър, люспи на боб, люцерна, стимулират бъбреците и подпомагат за намаляване на възпалението. Друга полезна трева е конска опашка като растителен сок.

Лечебните треви във високи дози интоксикират организма. За това техният прием, както и приема на други добавки, трябва да бъде под контрол на специалист, съобщава HealthWorld.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *