Как да излекуваме световъртежа

Смилат се 100 грама брезови пъпки, цветчета от лайка, стръкове от жълт кантарион и жълт смил и се смесват добре. Заливат се с половин литър вряща вода, киснат 20 минути и се прецеждат през парче хасе като се изстискват. Течността се разделя на 2 части. В едната докато е топла се слага 1 супена лъжица мед и се изпива преди сън. Другата се подгрява на пара преди сън, подслажда се с мед и се приема 15-20 минути преди сън.

Вземат се по 25 грама от следните билки:бял имел(клонки и листа), леонорум, валериана, кимион и медицински копър. 1-2 супени лъжици от смесените билки се заливат с 1чаена чаша вряла вода и се поставят да врат на водна баня 15 минути. Киснат 45 минути и се прецеждат като се изстискват добре. Долива се вода до общ обем 200 мл. Пие се по 100 мл 3 пъти дневно.

Листа от кисел трън се нарязват на ситно, заливат се с чаша вряла вода, варят се на водна баня 15 минути. След 45 минути се прецеждат добре и към течността се долива вода до 200 мл. Взема се по 1 супена лъжица 3-4 пъти дневно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *