Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да се справим с болните колене и крака

Хума, счукана на прах се смесва с кисело мляко и 1-2 супени лъжици олио. Кашата се поставя на парче плат и се нанася на измитото с топла вода коляно. Прави се компрес докато се изтегли водата. Всеки ден лечението се прави с нова хума.

Към 1 глава счукан лук се добавят 1-2 лъжици сяра. След разбъркване се прави загряващ компрес. Държи се 2 часа и след това коляното се намазва с олио или зехтин. Компресът се прави до пълно изчезване на отока и болката.

3 супени лъжици ситно счукани хвойнови плодчета врят в 500 мл ябълков оцет до омекване и се смесват с глина. С гъстата гореща каша се намазват болните участъци, покриват се с мокра кърпа, а отгоре със суха. На всеки 4 часа компресът се заменя. Ако няма на разположение ябълков оцет може да ползва и винен.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Можем ли да се справим с болните колене и крака

  1. Вангелия Кванова каза:

    Излекувах гонартрозата за 5 дни
    І – ва рецепта:
    Външно:
    а/ Намажете и масажирайте с леки плавни кръгови движения колената в посока – наляво ако сте жена; надясно – ако сте мъж, както следва; с етилов спирт 95 %; с йодна тинктура с аналгин – на 10 g. йод – 1 аналгин (мажете спокойно – не изгаря); с крем „Витасин”, с чиста свинска мас, с Козметичен крем „Melkfett” с екстракт от невен + вит. Е – германски и с ”Армакс” – електроколоидно сребро.
    (Масажирайте с лек натиск и плавни кръгови движения, натиска не трябва да е болезнен, при болка натиска се освобождава (болката уврежда сърцето), масажира се докато усещането за болка се облекчи – из „Тайните на тибетската медицина”).
    б/ След обработката на колената, върху обвивката на голям изтърбушен домат поръсих: • 1 чаена лъжичка сода бикарбонат, 1 супена лъжица свинска мас, 1 супена лъжица 95 % чист етилов спирт, 2 таблетки стрит аналгин, 2 таблетки стрит аспирин, 1/2 чаена лъжичка терпентиново масло, 1 чаена лъжичка с йодна тинктура с аналгин – на 10 g. йод – 1 аналгин, 1 ч. л. крем „Витасин”, 1 ч. л. Козметичен крем „Melkfett” с екстракт от невен + вит. Е – германски, накрая поръсете с ”Армакс” – електроколоидно сребро.
    в/ Прикрепете към коляното с достатъчно голям памперс, който да обхване изцяло коляното и пристегнете с триъгълна карпа. Памперса предпазва да не се цапа бельото, сменя се на 12 часа.
    Вътрешно: аналгин – при болки; крем „Витасин” – замразен по 1/3 ч. л. 20 минути преди ядене – 3 пъти дневно; „Армакс” – 1 с.л. в 50 грама вода по време на ядене – 3 пъти дневно.
    Резултат:
    На 5-ия ден се събудих без болки в колената. Бързо свалих превръзката; отока беше спаднал, а в кръг под коляното се беше появила червенина, широка 5 -7 см., която впоследствие посиня и до 1 месец постепенно се разсея. Оздравях напълно.
    През есента приложих и рецептата с Черна ряпа и бяло вино.

    Д-р Бойчев ми препоръча Vita Flаx Oil – френско, с което той е излекувал сковаността в кръста и краката, бил е 1 година на легло. След приемане на I-вата опаковка от 120 капсули получих разпускане на втвърден, набъбнал нерв на входа на влагалището; омекотяване на подутия корем; намаляване на бръчките по челото; овладяване на алергията и във влагалището. Д-р Божинова каза, че обрива изглеждал като звездно небе с големината на леща.
    Курс на лечение 3 месеца: 3 х 2 капсули = на 6 капсули дневно. Необходими са 4 опаковки.
    Единствено Vita Flаx Oil – френско – изчисти обрива по стените на влагалището.
    Забележка: Започнах с американското ленено масло, но след 3-та капсула получих алергична дихателна криза – не е обработено добре, а оцветителите на черните капсули са опасни алергени. Изводът е че е опасно за чувствителни лица.

    ІІ – ра рецепта за лечение на гонартроза и болки в гръбначния стълб:

    Източник на рецептата: Стара книга с лечебни рецепти.
    (Жена на име Ани с износени хрущяли, каза че на 5-ия ден е хвърлила патериците, след това прилага рецептата и на гръбначния стълб и след 5 дни също се е излекувала напълно).
    Състав: 0,500 гр. бяло брашно, 1 кубче хлебна мая, 1/2 водна чаша нарязан на дребно жиловлек – тегавец (да не се чука – унищожават се хим. съставки), ½ водна чаша смлян див кестен.
    Омесва се меко тесто. Тестото се разстила до големината на болния участък и се поставя върху тензух с размер 2,5 пъти по-широк от болния участък, оставя се да втаса, след което се увива с тензуха и се прикрепя към болното място. Щом загрее непоносимо се маха, за да не изгори кожата.
    Забележка: Обработих предварително болният участък /надколянната става/ с леки кръгови двежения, както съм описала по-горе при другата рецепта; с крем „Витасин”, чиста мас, етилов спирт 95%, Армакс, йодна тинктура с Аналгин. Накрая намазах обилно болния участък с крем „Витасин” и крем „Невен” (и двата крема са против изгаряне) и прикрепих тестото. До 30 минути почувствах леко щипане. НО!!! Убедена в предпазното действие на крем ‘Витасин’ и крем ‘Невен’, не махнах превръзката. До 15 минути щипането затихна и превръзката престоя цяла вечер въху болната става. На сутринта болката беше изчезнала и повече на приложих рецептата. До днес, вече 7 години нямам проблем нито с колената, нито с бедрената става.
    Процедурата се прави 2 пъти всеки ден в продължение най-малко на 5 дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *