Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистете и излекувайте вашите бъбреци с бяла бреза

По празниците голямото ядене на мазна храна и наливането с алкохол дава негативно отражение и върху човешките бъбреци. За да ги прочистите или лекувате, използвайте бяла бреза

1. Билката бяла бреза е невероятно полезна за цялата отделителна система, понеже прочиства, успокоява и чрез предизвикано уриниране, отводнява тялото.

Това е важно и когато бъбреците са здрави, но човек е прекалил с алкохола, защото човешките бъбреци са фини и чувствителни органи. На тях твърдият алкохол не им понася, както и солта.

След празниците, трябва да изпиете няколко отвари от бяла бреза, за да сте сигурни, че не сте увредили своите важни бъбреци.

Ако вземате различни силни лекарства, те също могат да увредят вашата отделителна система. И в такива случаи правете прочистване на бъбреците с бяла бреза.

breza
Бяла бреза прочиства човешките бъбреци
breza
Пийте отвара от бяла бреза

Отвара от бяла бреза приготвяте по следния начин:

2 супени лъжици листа от бяла бреза сипвате в 1/2 литър. Оставяте да се варят 5 минути и отнемате от огъня.

Оставяте билката бяла бреза да кисне още 1 час. Прецеждате и изпивате това количество отвара в рамките на 1 ден, 3 пъти преди да се нахраните, на гладно. Преди да пиете от отварата, трябва да добавите 1/2 ч.л. сода за хляб (бикарбонат), да я алкализирате.

2. Ако човек има песъчинки и камъни в бъбреците, отново трябва да се довери на билката бяла бреза.

Тя помага камъните да станат по-трошливи и по-лесно да бъдат изхвърлени навън.

3. Бяла бреза прочиства и подсилва кръвта

След като е в състояние да прочисти бъбреците, а те прочистват кръвта, следователно бяла бреза чисти човешката кръв. Една от големите заплахи е пикочната киселина, която  се отлага в кръвта.

В листата на бяла бреза се съдържат редица полезни вещества – етерични масла, витамин А, желязо, магнезий, витамин С, които подсилват кръвта.

4. При простудни заболявания

Ако чувствате, че се разболявате от грип, простуда или друго вирусно заболяване, веднага си пригответе горещ чай от бяла бреза.

Колкото по-горещ можете да го изпиете, толкова по-добре ще се изпотите и по-бързо ще се възстановите.

Но не забравяйте да вкарате и витамин С в организма, защото той се бори успешно със заразите. Това става чрез дражета и ядене на много лимони с мед.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *