Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Противоракова паста чисти, дарява здраве и вечен живот

Тази невероятна смес е дала години живот на милиони хора по света

mladost С нейна помощ много хора са намерили сили да продължат борбата с тежки заболявания. Освен всичко друго, тази изключително лесна и полезна смес ще ви помогне да прочистите кръвта от токсини и всякакви други вредни вещества.

Какво ще ви е необходимо, за да си направите пастата, която дарява сили и дълъг живот?

Този лек за старост и чистач на тумори съдържа: четири килограма корени от целина, 400 грама мед, 400 грама обелен чесън, 8 лимона, 400 грама хрян. Всички продукти се смилат, пресоват или се минават през блендер. Когато станат готови сложете в подходящ съд.

Завържете с тензух и оставете на топло място за 12 часа, а след това в продължение на три дни – на хладно място. След това изстискайте сока от сместа, изсипете го в бутилки и го сложете в хладилника. Необходимо е да се приема лекарството всеки ден по една супена лъжица два пъти на ден 15 минути преди хранене. Курс на лечение – 6 месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *