Нетрадиционна медицина при старчески петна по кожата

За външно въздействие използвайте чай от невен или чай от калуна. Всеки път запарвайте 3 чаени лъжички невен или калуна с 1 чаена чаша вряща вода. Оставете да кисне 15 минути, прецедете. Два пъти дневно намазвайте петната по кожата.

Залейте 2 чаени лъжички коприва с 1 чаена чаша вряща вода, изчакайте 15 минути и прецедете. Пийте по 2 чаени чаши на ден. Проведете това лечение в продължение на 3 седмици. След това продължете с друго триседмично лечение като пиете чай, от невен приготвен по същия начин. Допълнително разтривайте местата по кожата с мехлем от розмарин.

Може да си приготвите и чай от дебелец. Запарете 4 супени лъжици изсушен дебелец с 1 чаена чаша вряща вода и оставете да кисне 10 минути. С памучен тампон потупвайте петната по кожата. Тези билкови чайове са още поефективни ако успоредно стях се проведе и шестседмично лечение с био-селенови капсули от аптеката.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *