Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкови смеси при бледо лице

Възварете 3 чаени лъжички цвят от лайка, 1 щипка листа от пелин с половин литър вряща вода, оставете да кисне и прецедете. Пие се в продължение на 1 месец по 2 чаши на ден. Това лечение, което има за цел да придаде по-добър цвят на лицето, може да се проведе и с маточина. За целта запарете 10 грама маточина с 1 литър вода и оставете да кисне 5 минути.

Набавете си смес от 3 части корени от киселец, 3 части семена от сминдух, 2 части великденче, 2 части градински чай. Залейте 2 супени лъжици от тази смес с половин литър вряща вода, оставете да кисне 5 до 10 минути и прецедете. Пие се преди всяко ядене по половин чаша.

Пригответе следната смес:4 части коприва, 2 части орехови листа, 2 части теснолистен живовлек, 2 части мъртва коприва. Попарете 2 супени лъжици от сместа с 250 мл вряща вода, оставете да кисне 15 минути и прецедете. Пие се топъл 3 пъти дневно по 1 чаша.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *