Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да откажем цигарите?

Направете смес от 80 грама теснолистен живовлек, 160 грама листа и цвят от подбел, 120 грама исландски лишей. Залейте 2 чаени лъжички от сместа с 1 чаена чаша вряща вода, оставете да киснат 5 минути и прецедете. Пие се по 4-6 чаши на ден. Първата чаша се изпива на гладно сутрин межди 6 и 7 часа, преди закуска. Във всяка чаша чай разтваряте по една таблетка витамин С, защото никотинът разрушава този защитен и жизнено важен витамин.

Смесете 60 грама хвощ, 200 грама липов цвят и 60 грама лайка. Запарете 2 чаени лъжички от сместа с 1 чаена чаша вряща вода, изчакайте 8 минути и прецедете. Пие се по 3-5 чаши подсладени с малко мед или нутрасуит.

Набавете си смес от 40 грама овчарска торбичка, 60 грама шапиче, 40 грама мента, 80 грама бял равнец и 180 грама маточина. Залейте 2 чаени лъжички от сместа с 1 чаена чаша вряща вода, изчакайте 5 минути и прецедете. Пие по 3-6 чаши през целия ден.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против тютюнопушене!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *