ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

2 уникални билкови рецепти за прочистване на тялото

Билковите чайове за прочистване на тялото, са един от най-простите, безопасни и ефективни методи, чрез които може да си върнете доброто здраве

билки
2 уникални билкови рецепти за прочистване на тялото

В тази статия сме събрали най-известните и популярни рецепти на билкови чайове, които могат лесно да се подготвят у дома!

Рецепта № 1

За тази рецепта ще са ви необходими около сто грама пелин и тридесет грама коприва. Билките се смесват. След това чистите и сухи билки се стриват, така че да станат на прах. Половин чаена лъжичка се запарва в една чаена чаша вода. Нека да престои така около 15 минути. Прецедете и пийте преди ядене.

Рецепта № 2

За подготовката на следващата билкова рецепта за почистване на тялото се нуждаете от тези съставки (в равни количества): червен кантарион, брезови пъпки, безсмъртниче, мащерка, листа от малина и лайка.

Предварително смесените билки се слагат в подходящ съд, за да ги ползвате, когато е необходимо. Взима се една супена лъжица от сместа и се залива с две чаши преварена или пречистена вода и се вари на бавен огън в продължение на 10-15 минути. След завършване на определеното време сместа се отстранява от огъня и се оставя да се охлади до стайна температура. Бульонът се прецежда през чиста марля и се добавя една чаена лъжичка мед (за предпочитане незахаросан течен мед). Приложение: готовата напитка трябва да се приема два пъти дневно, половин час преди хранене. Продължителност на почистването и 2-3 седмици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *