Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти при бяло течение

30 грама листа от орехи, 30 грама цвят от лайка, 30 грама стръкове от пача трева, 30 грама кори от дъб, 30 грама стръкове от бял имел, 30 грама стръкове от червено подъбиче, 30 грама листа от коприва, 30 грама стръкове от хвощ, 30 грама листа от ягоди. Две супени лъжици от сместа се варят в 500 мл вода 5 минути. Престоява 1 час, след което се прецежда. Пие се по една винена чаша 4 пъти на ден преди хранене.

Помага много питомния пелин, който се бере по време на цъфтеж и се изсушава на сянка. В 300 мл вода се слага 20 грама сух пелин и се вари докато остане 250 мл, тогава се добавят 12 супени лъжици захар. Пие се по една кафена чаша 3 пъти на ден преди хранене. Това продължава 45-60 дни като през това време се взема отвара от лайка за промиване на маточните пътища с иригатор. Лайката се поема и вътрешно като

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Рецепти при бяло течение

  1. Вили каза:

    Рецептата е много силна, но моля ви, когато преписвате дословно рецепти от книги, описвайте и източника си. В случая е Димитър Манолов, който не е вече сред живите, но е помогнал на много хора да се излекуват само с билки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *