Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се преборим с високото кръвно налягане

250 грама чесън на глави се обелват и счукват на каша и се поставят в 500 мл водка. След 25 дни се прецежда и се вземат по 20-30 капки за 3 дни последователно 3 пъти в месеца.

Смесват се 50 грама цвят от глог, 50 грама стръкове от дяволска уста, 50 грама листа от бяла бреза, 50 грама стръкове от бял имел, 50 грама листа от маточина, 50 грама корени от дилянка, 50 грама стръкове от балканска чубрица. Две супени лъжици от билките се варят в 10 минути в 500 мл вода. Прецежда се и се пие по една винена чаша 4 пъти на ден преди хранене.

Пет дни се прави следното: на първия ден се поемат две супени лъжици с разтопено масло, което,при разтопяването се отпенва, на втория ден 4 супени лъжици масло-60 грама , на третия ден 6 супени лъжици от маслото-90 грама. 1 час след като се изпие маслото се пие на глътки много топла вода. Такава вода се изпива за деня 2 и повече литра. На четвъртия ден се вземат 12 супени лъжици рициново масло. В менюто преобладават повече плодовете и зеленчуците. На петия ден започва захранването с леки белтъчни храни(мляко, извара, сирене, кашкавал и др. )

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *