Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение от народната медицина за бронхопневмония

Смесват се 100 грама стръкове от мащерка, 100 грама стръкове от бял имел, 50 грама стръкове от градински чай, 50 грама листа от мента, 50 грама корени от сладник. В 400 мл вряща вода се слага 1 супена лъжица от горната смес и се вари 3 минути. След като се свали от огъня се оставя да кисне 30 минути. Пие се 3 пъти на ден преди хранене.

Вземат се 100 грама борови връхчета, 100 грама стъбла от росянка, 50 грама ленено семе, 50 грама цвят от невен, 50 грама листа от живовлек, 50 грама листа от мента, 50 грама стръкове от хвощ, 30 грама исландски лишей, 30 грама плод от драка, 40 грама жълт кантарион, 40 грама семе от анасон, 30 грама корени от иглика. ВСичко това се нарязва на ситно и се смесва много добре. От сместа се вземат 2 супени лъжици и се заливат с 500 мл вряла вода, престоява 2 часа, прецедено се пие по една винена чаша 4 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *