Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Неизвестни рецепти за пясък и камъни в жлъчката

Нарязват се на ситно 1,5 м лозови пръчки (отрязани през пролетта). Врят в 3 л вода 15 мин., киснат до изстиване. Пие се вместо вода 20 дни.

Смесват се 300 г мед, 150 г лимонов сок и 150 г зехтин. Взема се по 1 с. л. от сместа 1 час преди ядене. Ако болките не спират, се прилага

Друга рецепта: 600 г мед се смесва с 600 г зехтин, прибавят се 50 г смола и сместа се вари на водна баня около половин час. Приема се по 1 с. л. преди храна.

Смесват се 50 мл ром, 50 мл зехтин, 2 пресни кокоши яйца и сокът на 1 лимон. Всичко се разбърква добре. Вечерта се пие 1 купа прясно мляко, а сутрин към 9 ч. се приготвя горната смес и се изпива веднага наведнъж за закуска. Ляга се по гръб и се лежи цял ден, за да не се повърне сместа. Вечерта се изпива отново 1 купа прясно мляко и се ляга за нощен сън. На другата сутрин камъните се изхвърлят.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *