Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникална настойка от седефче лекува разширени вени и помага при епилепсия

Това е една стара руска рецепта, която вече се прилага с успех в целия свят и много хора са останали доволни от действието й

седефче

Настойката от седефче се приготвя много лесно, не отнема време и се прави от продукти, които може да се намерят навсякъде, в най-близкия магазин, на пазара или в билковата аптека.

Старите билкари знаят колко е полезно седефчето, а народните лечители не пропускат да го включат в своите рецепти за мехлеми, отвари и чайове. Още римляните са се възползвали от полезните свойства на растението. В много от стенописите на Микеланджело боговете или обикновени хора държат или са захапали цвят от седефче. Седефчето се отглежда и като декоративно растение. Отблъсква негативните влияния и помага на хората да мислят по ведро. Много е хубаво да имате седефче на бюрото, или в стаята, в която работите.

И така, ето и самата рецепта със седефче.

100 грама суха билка седефче се залива с 500 мл водка и се слага в съд от тъмно стъкло в продължение на 10 дни. Държи се в изба или на друго сухо и тъмно място.

Внимание! НЕ ПРЕДОЗИРАЙТЕ! ПО-ДОБРЕ СЛОЖЕТЕ ПО-МАЛКО, НО НЕ И ПОВЕЧЕ.

Приложение:

Лечение на разширени вени. От тинктурата се вземат три пъти на ден по 10 капки в супена лъжица с вода.

Лечение на епилепсия. Вземат се 10-15 капки 3 пъти на ден в лъжица с вода.

Лечение на импотентност. Вземат се по 10 капки от тинктурата в една супена лъжица вода 3 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *