Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Еликсир за вечна младост на Никол Кидман

Красивата австралийка полага невероятни грижи за своето здраве и външност

никол кидман Тя не отрича, че за прекрасното ѝ опънато и неостаряващо лице „вина“ имат пластичните хирурзи. Но въпреки това Никол Кидман продължава да спазва железен режим, изготвен от най-добрите диетолози в Холивуд. Предлагаме ви рецептата на витаминозния еликсир, с който актрисата дава много сили на своя организъм.

Необходими съставки за витаминозната напитка, която дава отлични резултати дори и при онези, които са далеч от прожекторите на киното и театъра.

Три килограма целина, четиристотин грама мед, една средна глава чесън и корен хрян, осем лимон и три ябълки. Всички съставки се смесват с помощта на блендер, разбъркват се добре, леко се загряват чак тогава се добавя меда. Пак се разбърква и се оставя да престои на хладно място в продължение на няколко дни. Полученият сок се съхраняват само в хладилник.

От тази смес се взима по 2 супени лъжици три пъти на ден, двадесет минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *