Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Запознайте се с жената, която помни всичко, без да е злопаметна

А. Дж. е жена с уникална памет – тя помни всеки ден от живота си с точност до минута

памет

Спомня си дори събития, които са се случили преди десетилетия. Може да назове и най-малките детайли от всеки изминал ден!

Откакто преди няколко години разказва за своите възможности на учените, не я оставят на мира. И нищо чудно – такава изключителна памет не може да не стане предмет на старателен анализ от страна на специалистите.

Първоначално А. Дж. е изучавана от психиатри и невропатолози от Калифорнийския университет в Ъруин. Направени са и множество различни тестове и всеки път резултатите са поразителни.

Предполага се, че появата на феномена е предизвикана от хормони на стреса и силни емоционални преживявания. Някои лекари твърдят, че именно силните вълнения са позволили на А. Дж. да запомни всичко в живота си.

Но впоследствие се оказва, че тази хипотеза не само е непълна, но и напълно неправилна. Затова учените продължават да изследват удивителните способности на жената. Скоро стигат до извода, че събитията, които запомня А. Дж., не са само основни и важни за нея – тя помни абсолютно всичко и с лекота описва всяка дреболия от отдавна отминали дни.

Жената с поразителна памет се отличава от други необикновени индивиди, които неведнъж са демонстрирали изключителните си възможности в най-различни сфери, в това число и в музиката, изкуството или .от областта на запомнянето. А, Дж. е различна. Мозъкът й е съкровищница от тайни, които учените смятат да разгадаят в близко време.

Подробното мозъчно сканиране и други съвременни изследвания на жената с уникална памет ще позволят на учените да разберат спецификата на работа на мозъка на А. Дж., както и да предположат какво ще бъде бъдещето й. Засега специалистите са още в началото на своите изследвания.

Буквите А. Дж. нямат нищообщо с истинското име на уникума. Засега жената се крие от любопитстващите и за да избегне журналистите, използва псевдоним и не дава интервюта.

Специалистите не правят прогнози за бъдещето на А, Дж. Едно обаче е ясно – няма да я оставят на мира, докато не разгадаят мистериозната тайна на изключителния й мозък, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *