Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да победим папиломата на пикочния мехур

Смесват се 50 грама невен, 25 грама жълт и 25 грама червен кантарион. Билковата смес се поставя в стъклен буркан и се сипва 1 литър слънчогледово олио. Вари се на тих огън на водна баня 2 часа. Маха се от котлона и се прецежда. Взема се по 1 супена лъжица 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

По 25 грама жълт и червен кантарион се поставят в стъклен буркан и се заливат с 500 мл слънчогледово олио. Вари се на водна баня 2 часа. Оставя се да престои 3 дни, след което се прецежда. Взема се по 1 супена лъжица 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Смесват се 25 грама листа жиловлек,50 грама орехови листа и 25 грама змийско мляко. Билковата смес се поставя в стъклен буркан и се сипва 1 литър слънчогледово олио. Вари се на тих огън на водна баня 2 часа. Маха се от котлона и се прецежда. Взема се по 1 супена лъжица 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *