Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билки при аденом на простатата

Смесват се 100 грама корен сладник, 100 грама корен божур, 100 грама корен зайча сянка, 75 грама невен и 75 грама листа леска. 3 супени лъжици от билковата смес се поставят в емайлиран съд и се залива с 3 чаени чаши студена вода. Вари се на тих огън под капак 30 минути. Маха се от котлона и се прецежда. Разделя се на 4 части и се пие 30 минути преди ядене.

Смесват се 75 грама корен ружа, 100 грама корен сладник и 75 грама корен репей. 1 супена лъжица от билковата смес вечерта се поставя в емайлиран съд и се залива с 300 грама студена вода. На сутринта се вари на тих огън под капак 30 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 30 минути. Прецежда се, разделя се на 3 части и се пие 1 час преди ядене.

Смесват се 100 грама водна перуника, 75 грама корен очеболец, 100 грама комунига, 100 грама коприва и 75 грама листа леска. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 1чаена чаша 3 пъти на ден 1 час преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *