ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Да се преборим с възпалението на лимфните възли без лекарства

Вземат се сухи кори от 3 круши или по право семките с месото около тях, заливат се с 500 мл вряща вода, след което се варят 15-20 минути. След изстиване се прецеждат. Пие се половината отвара вечерта, а другата половина сутринта на гладно. Взема се и по 1 настърган морков на ден.

720 грама захар, 80 грама мед, 200 мл преварена вода се смесват и се оставят в буркан от 1 литър да престоят 8-10 денонощия на постоянна температура 35-36 градуса като всеки ден се разбърква с дървена бъркалка. 2-3 пъти се загрява на водна баня до 35-40 градуса. Това се прави, за да може захарта да конвертира до глюкоза и фруктоза. Пие се по една супена лъжица 3 пъти на ден.

1 лъжица конфитюр от дюли се смуче, а след това с 1 лъжица ябълков оцет се прави гаргара в устата. След това може да се изпие следната отвара-150 грама седефче, 500 грама силна ракия се вари 10 минути и се жабури в устата сутрин и вечер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *