ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкови смеси при базедова болест

Смесват се 50 грама кори от валериана, 50 грама листа от маточина, 50 грама листа от мента, 50 грама стъбла от гороцвет, 50 грама стръкове от бял равнец, 50 грама шишарки от хмел, 50 грама цвят от лавандула. 2 супени лъжици от сместа се варят в 500 мл вода. Пие се по една винена чаша след хранене.

250 грама бяла борова смола се разтапя на водна баня и се размесва с 1 кг мед. Взема се по една чаена лъжичка 3 пъти на ден преди хранене. Или на бучка захар се капват 15 капки сироп от малки орехчета. Сиропът се приготвя по следния начин-1, 5 кг захар и 1 кг малки зелени орехчета се нареждат в стъклен буркан и се посипват със захарта. Оставят се да престоят 40 дни на слънце.

Смесват се 100 грама исландски лишей, 30 грама кори от дъб, 50 грама листа от градински чай, 30 грама дъбов лишей, 20 грама стъбла от жаблек. 2 супени лъжици от билките се варят в 500 мл вода 10 минути. Пие се по една винена чаша 4 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *