ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Най-ефективните бабини рецепти против изпотяване

babini recepti izpotiavane

  • Смесете салицилова киселина, нишесте и талк в съотношение 1:3:27 и поръс­вайте силно изпотяващите се зони, най-вече на краката.
  • Разтворете една чаена лъжичка сол 6 чаша горе­ща вода и с този разтвор изплаквайте 2 пъти на ден ръцете си, ако много се изпо­тяват.
  • Залейте 4 супени лъжици смляна овесена слама с един литър гореща вода и ос­тавете за един час. Без да прецеждате, си направете баня на ръцете. Дръжте ги потопени 20 минути.
  • Стрийте на прах кора от млад дъб и пресейте през сито. С този прах поръсете чорапите си отвътре. Пра­вете го всеки ден.
  • Залейте 5 супени лъжи­ци смлени орехови листа с един литър гореща вода и оставете сместа за един час. След това я сложете на слаб огън, докато заври. Из­студете я, прецедете и си правете баня на краката.
  • Смесете по 2 части боровинкови листа и листа от салвия и по една част детелина и бял смил. Залейте една супена лъжица от сместа с една чаша гореща вода и оста­вете за 2 часа. След това прецедете и приемайте по половин чаша 3 пъти на ден половин час преди ядене.
  • Залейте една супена лъжица листа от салвия с една чаша гореща вода и оставете да кисне 20 минути. След това преце­дете и пийте по половин чашка 3 пъти на ден един час след ядене. Това сред­ство е особено полезно за жените в менопауза и спира изпотяването.


 

 

Прекомерно изпотяване (хиперхидроза)

 

 

 Решението за всички кожни проблеми – ИН ДЕРМА

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *