Солената риба с чесън ликвидира глисти(панделки)

7 дни подред се яде само солена риба, подправена само с чеснов лук и оцет. През това време се вземат 10 грама кори от нар, 2 лъжици обелено сурово тиквено семе, 12 грама корен от мъжка папрат. Всичко това се вари в литър и половина вода или прясно мляко докато остане 700 мл. Цялото количество се изпива на 2 пъти сутринта на гладно и до вечерта не се консумира никаква храна. Към 18-19 часа се изпива 40 грама рициново масло, смесено с вино или прясно мляко. Ако панделката не се изхвърли от първия път манипулацията се прави дотогава докато не се изхвърли. Ако в червата остане неизхвърлена главата, от нея се завъжда нова панделка. Тя трябва на всяка цена да излезе.

Сутрин преди хранене се пие сок от кисело зеле, а след 6 часа се пие 36-40 грама рициново масло за пречистване на стомаха. Това се прави докато не излезе и главата на панделката.

300 грама прясно мляко, 6 глави чеснов лук, счукан на каша се варят и се пие докато е топло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *