ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БЕЛЕКС ГЕЛ / BELEX GEL

Съдържа пречистен филтрат на охлювен екстракт и дермохлорела (наличните съставки са колаген, алантоин, еластин, витамини, гликолова киселина,антимикробни пептиди, протеини).

beleks_forteks.gel-500x500Предназначение

БЕЛЕКС ГЕЛ успешно повлиява стари и нови белези от травми, порязвания, изгаряния и операции. Прилага се външно при акне и последици от акне, бръчки, стрии след раждане или отслабване, при поражения от слънчеви изгаряния и козметични процедури.

Продуктът насърчава регенеративните процеси в клетките, растежа на нови клетки, подобрява съдържанието на колаген, ламинин и еластин в третираните тъкани.

Чрез активните компоненти на този продукт се заздравяват клетъчните мембрани, което гарантира забавяне процесите на стареене и ускорено възстановяване на увредените участъци. Благодарение на този продукт се оптимизира хидратацията на кожата.

Въздействието на БЕЛЕКС ГЕЛ разчита на активните съставки в екстракта от охлюв, както и на регенеративните импулси от страна на водораслото дермохлорела.

Как се приема

Продуктът е за външно приложение. Употребата му е резултатна при чиста и подсушена кожа. Гелът се втрива в неголямо количество, с леки движения – до пълното му попиване. Видим ефект има единствено при редовна употреба. Третираните зони по възможност следва да остават открити. Не се препоръчват превръзки, както и допир до груби или синтетични тъкани на проблемното място.

Обработените с БЕЛЕКС ГЕЛ кожни зони не бива да се излагат на директно слънчево греене, студ или да понасят резки температурни промени.

При третиране на стари белези е необходимо по-продължително приложение до видима промяна.

Възможни нежелани ефекти

Не са регистрирани.

Кога НЕ БИВА да се приема

Без ограничения; поради естествения характер на активните биокомпоненит продуктът може да се прилага продължително време без установени вреди за организма.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма данни са взаимодействия с негативен за потребителя ефект.

_

Усреднена цена в аптеките – 13.50 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *