Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кървящите хемороиди излекувайте с кестени

15 диви кестена, без да се белят се срязват на 4, заливат се смалко вода и се варят до омекване. Стриват се на каша, без да се хвърля водата, в която са се варили. Болезнените места се мажат като предварително се прави хладка баня със смрадлика.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 грама бял равнец, невен и калина. 3 супени лъжици от дрогата се залива с 500 грама кипяща вода. Кисне 30 минути и запарката се прецежда. Прави се 20 минутна седяща баня при 38 градусова температура. Баните се правят всяка вечер в продължение на една седмица.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама листа от мента и цвят от невен, 30 грама стръкове от синя жлъчка и 40 грама семена от анасон. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се по 120 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *