Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Едноръка американка стана Кралица на красотата

23-годишна американка от Девънпорт спечели титлата “Мис Айова”. Тази победа е особено важна за Никол Кели, защото тя е само с една ръка.

nikolНикол е родена с аномалия – липсва част от лявата й ръка. Момичето обаче никога не е позволявало да го третират като инвалид, описват от medikforum.ru. Никол се учила отлично и спортувала – играла футбол, занимавала се с лека атлетика. Преди известно време дори участвала в постановка на Бродуей.

Ако не е тази особеност, Никол е момиче с ярка външност, стройна и с привлекателно лице и фигура. Именно това я вдъхновило да участва в конкурса по красота на щата Айова. Едноръката претендентка била с шансове 1: 1000 да спечели. Никол все пак вярвала в звездата си и успешно преминала през всички етапи на конкурса.

Сега Кралицата на красотата си спомня за хората, които са й вдъхвали кураж и са я насърчавали да опита всичко, което й е интересно. “Наистина опитах всичко” – споделя Никол. Оказва се, че е играла бейзбол, ходила е на танци и се е научила да се гмурка с акваланг. “Не бих се отказала от нищо такова” – признава момичето. Странното е, че се чувства най-спокойна на сцената: тогава, когато множество хора са втренчили очи в нея.

Никол смята да използва победата си, за да говори за проблемите на децата-инвалиди в училище. Както и да поддържа програми за развитие на хората със специални потребности. Особено важни намира Никол срещите с родителите на деца-инвалиди. Тя е убедена, че те твърде много ограничават контактите на децата си с външния свят за да ги предпазят, но това обеднява живота им.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *