ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Йонната детоксикация чисти скоростно от токсини

Чувствате се уморени, кожата ви е сиво-жълта, имате торбички под очите

jonna detoksikaciq

Виновни са токсините, които се натрупват в организма от химията в храната и замърсената градска среда.

„Ако лимфата и отделителната система не успеят да ги изхвърлят, отровите се наслагват в клетките и междуклетъчното пространство. Нарушава се електролитният им баланс, а оттам и функцията им да чистят вредните вещества се затруднява“, обяснява пред вестник „Всичко за семейството“ кинезитерапевтът Радина Запрянова. Това води до промяна на РН-то от алкално към киселинно, което е предпоставка за много заболявания.

Йонната детоксикация възстановява нарушения електролитен баланс на клетките и извлича натрупаните токсини.

Стъпалата се топват във ваничка с вода, в която е разтворена морска сол. Тя повишава проводимостта на водната среда и активира процеса. Във водата се поставя електрод, който я йонизира. „Заредените йони навлизат в организма през хилядите пори на стъпалата и възстановяват електролитната функция на клетката. Тя изхвърля вредните отпадъчни продукти и нормализира благоприятното за организма РН“, обяснява Запрянова.

При 30-минутната процедура кристално чистата вода потъмнява. „Оцветяват я изхвърлените токсини, а според цвета – зелен, оранжев, кафяво-черен, червеникав, можем да предположим къде са били натрупани“, казва специалистката.

Колко процедури са ни необходими, за да изхвърлим токсините, зависи от цвета на водата. Стане ли бистра, значи сме чисти.

Йонната детоксикация трябва да се прави през пролетта, съветва Запрянова. Тя тонизира организма, засилва имунната система, а чистата кожа става по-еластична, свежа и подмладена, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *