Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Комбинация от лимон и още нещо с удивителен ефект за тялото

Рекламите на чудодейни медикаменти са навсякъде, обаче когато усетим, че единственият ефект от тях е да ни бръкнат здраво в кесията, се сещаме за природните дарове като лимона

Дори простата комбинацията от лимон и още някои други естествени продукти има удивителен ефект за цялото ни тяло. Наред с познатия ефект на витамин C при простуда, лимонът, събрал в себе си слънчевите лъчи, пречиства нашия организъм от шлаките и лошия холестерол, и ни помага да решим най-актуалното безпокойство преди разгара на лятото – излишните килограми.

Комбинация от лимон и още нещо с удивителен ефект за тялото
Комбинация от лимон и още нещо с удивителен ефект за тялото

Ето най-популярните рецепти с лимон с доказан очистващ ефект:

Прибавете към прясно изцедения сок на половин лимон само една чаена лъжичка натурален пчелен мед. Към така получената смес се добавя и съвсем малко слънчогледово масло, което може да замените със зехтин, а меда – с кленов сироп. Взема се половин час преди храна. Не се приготвя по много, за да не загуби своята сила. Ефектът е забележителен и настъпва само за няколко дни.

Следващата рецепта не толкова ангажираща и свързана с храненето, но използва същото количество свеж лимонов сок и мед, като към тях се прибавя само половин чаша вода. Съветът е да се пие вечер преди лягане, като трябва да се прилага поне десетина дни..

Предлагаме ви да изпробвате и трети начин, който според някои, има потресаващ ефект. Понеже ще използвате лимоните с корите, задължително ги измийте със сапун (цитрусите обикновено са вносни и се третират с различни химикали). Към два ситно смлени заедно с корите лимона, се прибавя мед около 2 супени лъжици. Третата съставка на сместа, допринасяща за необичайния ефект е чаена лъжичка прахообразен джинджифил. Разбърква се продължително с дървена лъжица, докато стане еднородна смес, но преди употреба трябва да се остави поне едно денонощие при стайна температура. Едва след това вече може да се приема до три пъти дневно по една супена лъжица.

Пречистващият ефект на лимона се засилва от джинджифила, тъй като техните съставки са най-мощните природни антиоксиданти.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *