ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Жена с 20 тумора пребори меланом в IV стадий

Истинско медицинско чудо е случаят с 55-годишна жена с метастатичен меланом, която успява да се пребори с 20 тумора в тялото си, с помощта на щадяща терапия

Меланом в IV стадий се смята за фатално нелечим, но случаят от 1993 г с 55-годишната жена доказва реалността на чудесата, които се нуждаят и от малко помощ. Пациентката се нарича Дел Минц от град Калабасас, Калифорния и тя е буквално отписана, след неуспешно лечение на меланом в няколко щатски клиники. Болестта е вече в IV стадий, разсейките засягат множество вътрешни органи и специалистите отказват да се ангажират с безнадеждния случай. Приета е в последната клиника, прилагаща нестандартна терапия „Герсон“, макар без гаранции за успешен изход на лечението.

Жена с 20 тумора пребори меланом в IV стадий
Жена с 20 тумора пребори меланом в IV стадий

После д-р Алисия Мелендес споделя за пациентката, приета от нея в безнадеждно състояние: „По начало прогнозата беше обезкуражаваща: метастатичен меланом в крайната IV фаза на болестта. Огромни лезии причиняваха невероятни страдания на пациентката. Най-голямата достигаше ужасяващите 11,5 сантиметра. При обстойният преглед открихме над 20 тумора в цялото тяло. Злокачествените образувания бяха практически навсякъде, включително в черния дроб, бъбреците, гръбначния стълб, белия дроб, гърдите …“

Лекарите започват неравна триседмична борба с рака, прилагайки лечение, известно като „Терапията Герсон“. Френският специалист д-р Макс Герсон още в средата на миналия век се опитва да я популяризира зад океана, но среща мълчаливото противодействие на фармацевтичните гиганти. Методът работи дори при най-тежките случаи, а смисълът е да се подпомогне тялото, като се освободи от токсините чрез специална диета. Приемат се главно зеленчукови сокове в прясно състояние и храни от растителен произход. Терапията се допълва с медикаментозно лечение, което е много по-щадящо и евтино от настоятелно препоръчваните и смятани за единствен изход химио- и радиотерапии. Герсон постига ремисия в над 60 % от случаите при злокачествени тумори, докато повече от 20% успех е невъзможен при традиционното лечение.

55-годишната пациентка забележимо се подобрява още в края на третата седмица. Лекарите вече не са толкова песимистични и след 3 месеца Минц се прибира вкъщи, като продължава да следва предписанията. Година по-късно състоянието й е коренно променено – организмът се преборва с повечето тумори по тялото, като остават единствено проблемни тези в дробовете. През лятото на 1996 г. лекарите имат удоволствието потвърдят, че госпожа Минц е в ремисия. Прегледът установява само наличието на калцирани образувания, от които 2 в белите дробове и едно черния дроб.

Резултатите от терапията смайват медиците, които са я отписали отдавна, когато в началото на новото хилядолетие пациентката жива и здрава се явява на контролен преглед, пише Доктор БГ. Случаят с меланом в IV стадий при американката Дел Минц служи за пример на истинско медицинско чудо.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *