ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народен лек при туберкулоза на белите дробове

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама стръкове от синя тинтява, листа от подбел, стръкове от бял равнец, коренище от кръвен здравец и 100 грама стръкове от камшик. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама листа от подбел, стръкове от полски хвощ, стръкове от пача трева, листа от горска ягода. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 3 пъти дневно преди хранене.

Разбъркват се много добре 500 грама домашно краве масло, 500 грама чист пчелен мед, 20 грама смлени стръкове от бял равнец и 20 грама смлени стръкове от жълт кантарион. От сместа се приема по 1 супена лъжица 3 пъти дневно 1 час преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *