ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВИЗИН / VESENE

Съдържа tetrahydrozoline chidrochloride (тетрахидрозолин хидрохлорид), бензалкониев хлорид, борна киселина, натриев едетат, натриев хлорид, натриев борат, вода.

VisinПредназначение

ВИЗИН е лекарствен разтвор, чието прилагане овладява малки очни раздразнения и снема дискомфорта, неутрализира зачервяването.

Как се приема

ВИЗИН е разтвор за външно приложение. Проблемното око се третира до четири пъти дневно, като се поставят по 1-2 капки. Върхът на флакончето не следва да се допира до окото. Пазете опаковката от допир с външни повърхности с цел предотвратяване на инфекции!

Този продукт би следвало да ликвидира проблема в рамките на 72 часа. Ако зачервяването не отшумява или се появяват по-сериозни симптоми, направете консултация с офталмолог. Прилагайте този медикамент само по лекарска препоръка!

Възможни нежелани ефекти

ВИЗИН обикновено се приема добре, но е възможно в отделни случаи да причини негативни ефекти. Съобщавано е за усилване на раздразнението и болки в третираното око. Паралелно с това се увеличава и зачервяването, което налага лечението с препарата да бъде преустановено.

Една от рядко срещаните последици е т.н. мидриаза (разширение на зеницата), която причинява замъгляване, размътване на образите.

Ако имате някои от тези симптоми, включително парене, прекратете употребата и се консултирайте с офталмолог. Възможно е негативните ефекти да бъдат резултат от предозиране или употреба по-дълга от препоръчваните три дни.

Кога НЕ БИВА да се приема

Не използвайте ВИЗИН, ако знаете, че сте алергични към някоя от съставките на разтвора. По-голяма част от страничните ефекти са реакции на непоносимост.

Продуктът не е подходящ за пациенти с глаукома и носещи постоянно контактни лещи.

Не използвайте за лечение на бременни и кърмачки.

ВИЗИН се прилага при проблеми на деца над 6-годишна възраст. Възможна е употреба и при по-малки, но само по лекарско предписание и под медицински контрол.

Взаимодействия с други медикаменти

Не са известни.

Усреднена цена в аптеките – 10.50 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *