Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да си направим домашно лечебно вино?

Виното е невероятна напитка, която може да бъде превърната в лечебен еликсир с тази лесна рецепта, която ще ви предложим

За направата на лечебно вино обикновено се използват различни билки и растения, полезни за организма, имащи свойствата да лекуват, като така направения с тях еликсир се приема по определена дозировка. Последното е важно да се каже, че лечебното вино се приема като лекарство, а не като обикновено вино, което човек изпива за 1-2 дни, бутилката.

вино
Виното е невероятна напитка, която може да бъде превърната в лечебен еликсир с тази лесна рецепта, която ще ви предложим

Все пак алкохолното съдържание на лечебното вино се запазва, затова не бива да се прекалява с него.

Всеки може да си направи лечебно вино в домашни условия, като за целта ще ви предложим една лесна рецепта за приготвянето му. Необходимо ви е бутилка вино, в която се поставят цветовете от розови рози. В 1-литровата бутилка пъхнете 30 листенца, които са увити в марля. Те трябва да бъдат притиснати с нещо, което да ги държи на дъното на бутилката, като за тази цел може да използвате стъкленото топче от дозатор. Необходимо е розовите листенца да престоят във виното 90 дни, като след изтичането им марлята се изважда и така вече си имате розово лечебно вино с уникален вкус, аромат и лечебни свойства.
Приемайте по 100 мл. дневно от виното за пречистване на кожата и кръвта, детоксикация на организма и подсилване на имунната система.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *