Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Водата от Наречен помага при затлъстяване

Лечението с минерална вода се прилага от древни времена

вода

Външната употреба има добър ефект върху дихателната система, периферната нервна система и опорно-двигателния апарат.

Общият принцип е, че слабоминерализираните води може да пиете до 2 л дневно. Силноминерализираните се употребяват до 1,2 л, най-добре три пъти преди основните хранения.

Водите от българските минерални извори имат различни лечебни свойства.

• Горна баня. Тази вода се препоръчва при стомашно-чревни заболявания. Пие се на малки глътки 200-300 мл топла половин час преди хранене. Полезна е и при жлъчно-чернодробни заболявания, но се приема по друга схема – по 150-200 мл вода през 3-4 часа между
храненията. Добър ефект има, ако пиете сутрин на гладно 400 мл вода, бавно и на малки глътки. Температурата й трябва да е близо до телесната. Заболяванията на бъбреците и на пикочните пътища също се повлияват добре. Задължително се консултирайте със специалист, който точно да прецени състоянието ви, тъй като не е желателно бъбреците да се натоварват прекомерно. При сравнително добро състояние може да пиете около 2 л дневно. Минералната вода спомага и за изтласкването на камък в бъбреците, но това трябва да се прави само под лекарски контрол.

• Наречен. Минералната вода от местния извор показва лечебен ефект при затлъстяване, подагра, захарна болест, импотентност и преждевременно стареене на организма. Универсалната схема е да се приема 3 пъти дневно по 200мл половин час преди ядене. Достатъчно е провеждането на два курса годишно по 10-14 дни.

• Хисаря. Водата е слабоминерализирана и помага при лечение на бъбречни, жлъчни, урологични, стомашно-чревни заболявания, при проблеми с опорно-двигателния апарат. Много добри резултати се постигат при пациенти с бъбречно-каменна болест, пише вестник „Всичко за семейството“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *