Косопадът е наследствен!

Ако не искаш мъжът ти да лъсне с голо кубе само няколко години след сватбата, виж как изглежда баща му

коса пада

Плешивостта е наследствена, убедени са специалистите. Мнозина българи на около 35 години обаче твърдят, че са с обръснати глави по необходимост. Според тях причината за падането на косата им е не генетична, а е в резултат на чернобилската ядрена авария.

При футболната вратарска фамилия Михайлови теорията за наследствеността малко се обърква. Борислав Михайлов, сегашният шеф на Българския футболен съюз, остана без коса на 30, а синът му Ники лъсна гологлав, преди да навърши 25. Само че погледнете снимката на първия Михайлов, легендата Бисер, на честването на 70-годиншината му. Човекът си е направо с буйна грива. Гологлавият му внук обаче въобще не се притеснява от прякора Малкото кубе и върти фолкаджийки на малкия си пръст.

Средният от вратарската фамилия има съществен принос към модата на присадените коси в България. Суетен до последното косъмче на главата, Боби реши генерално въпроса през 1992 г., когато като вратар на френския „Мюлуз“ си присади коса. Цялото фенско войнство ахна, когато видя новата му визия. Злите езици твърдят, че футболистът не платил и стотинка, защото се навил да му присадят коса с рекламна цел. А наскоро английският вестник „Сън“ го нареди в престижна класация на известните спортисти, които имат проблеми с косата. Там Боби е редом до Уейн Рууни и Андре Агаси.

Впрочем Боби също ще трябва скоро да се подложи на повторно присаждане на коса. Старата почнала да пада. А и технологията се е развила за тези над 20 години и вече резултатите са доста по-естетични. На Боби от километри му личи, че е с изкуствено тупе, докато приятелят му Наско Сираков е с перфектен нов перчем, който му стои като негов собствен, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *