Неизвестни рецепти при туберкулоза

500 г прясно мляко се вари 15 минути на тих огън с 20 листа подбел след прецеждане се пие 4 пъти дневно по 70 г преди ядене. Лечението продължава 3 месеца. Смесват се и се разбъркват внимателно равни количества тинтява, пелин, червен кантарион, бял равнец и жълт кантарион. Заливат се с вода и се варят, докато водата остане наполовина. Отварата се прецежда и се пие по 1 кафена чашка сутрин и обяд преди хранене. Да се подслажда с мед. * 5 листа от подбел и 1 чаена лъжичка семе от дюли се варят на тих огън 15 минути в 500 г вода. След прецеждане отварата се пие сутрин, обяд и вечер по 1 винена чаша, подсладена с мед.

2 супени лъжици камшик се заливат с 400 г вряща вода. Ври 10 минути на тих огън кисне 2 часа и отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 100 г преди хранене да се употребява в продължение на 2 месеца.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 80 г живовляк и листа от подбел, по 50 г стръкове от медуница и исландски лишеи и по 40 г цвят от лопен и корени от пирей. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се по 1 винена чаша 3 пъти дневно преди хранене.

Да се смесят 200 г майчина кърма, 150 г смлени корени от божур, 150 г свинска мас и 150 г мед. От сместа да се яде по 2 супени лъжици дневно преди хранене.

Да се набере много подбел, да се почисти и нареди в стъклен буркан така: ред билка, ред захар, докато бурканът се напълни. Да се захлупи добре и да се зарови в земята. Отгоре дупката да се покрие не с пръст, а с найлон да се държи 40 дена. Да се изяжда по 1 винена чаша 30 минути преди хренене. До свършване на лекарството буркана да се държи заровен в земята и покрит с найлон.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *