Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Необикновени ли са хората със синя кръв?

През XX век от произхода на синята кръв се заинтересували специалистите

синя кръв човек

Те изказали хипотезата, че тя съществува и на нашата планета винаги е имало хора, в чиято кръв вместо желязо преобладава мед – нарекли ги „кианетици“. Всъщност кръвта с преобладаване на мед има не син, а лилав цвят със синкав оттенък.

Изследователите на непознатото смятат, че кианетиците са по-жизнеспособни в сравнение с обикновените хора. Първо, те по-малко са подложени на различни заболявания на кръвта. Второ, кръвта им по-добре се съсирва и всякакви рани, дори най-тежките, не се съпровождат с обилно кръвотечение.

Като пример се привеждат описвани в историческата хроника събития, когато наранени рицари-кианетици не кървели, а продължавали успешно да се сражават с маврите.

Според някои изследователи кианетиците са се появили на Земята неслучайно. По този начин природата се е застраховала в случай на глобална катастрофа, която може да унищожи по-голямата част от човечеството. Оцелелите по-жизнеустойчиви хора със синя кръв ще могат да дадат началото на още една, вече нова цивилизация.

Но има и други обяснения за произхода на синекръвните хора, а именно – че са пришълци от други светове, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *