Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Още за италианския доктор Симончини и лечението на рак

Лечението на рак е възможно, продължава да твърди доктор Тулио Симончини, който от години предлага терапия със сода бикарбонат

Терапията на италианския доктор Тулио Симончини, за която писахме и ние, има положителен ефект при лечението на рак, твърдят много хора от различни страни. Алтернативният метод с използване на сода бикарбонат може да помогне в редица случаи, но дори италианският лекар не гарантира, че това е панацея. Нещата са строго индивидуални и докато при някои пациенти ефектът се наблюдава за дни, в други случаи са необходими месеци.

доктор Симончини
Още за италианския доктор Симончини и лечението на рак

Медицинските власти в Италия „анатемосват“ д-р Симончини, независимо от резултатността в лечението на рак с обикновена сода бикарбонат. През 2006-та, след единствената досега смърт на пациент в ръцете му,  е осъден като шарлатанин. Изследвания за ефективността на обикновената сода бикарбонат срещу злокачествените онкологични заболявания не са провеждани официално.

Световните фармацевтични корпорации нямат изгода да се докаже, че скъпо струващите им препарати не са по-ефективни от нещо, което е почти без пари. Затова са готови буквално да изгорят на кладата всеки, който застраши милиардните печалби, трупани за сметка на човешкото здраве. Доктор Симончини устоява на атаките и днес, с помощта на интернет, продължава да помага на хората. Лечението е ефективно, ако се промени и средата, която е провокирала появата на тумора, обяснява италианският специалист в своя сайт.

Науката открива постоянно нови методи за диагностика на рак и естествени механизми за противодействие. В раковите клетки се съдържа специален биомаркер – ензимът CYP1B1. Открит е преди 20 години но едва наскоро се изяснява, че този ензим променя структурата на веществото салвестрол, превръщайки го в убиец на раковите клетки.

Човекът е само една брънка от Природата, която се е погрижила да създаде естествена защита срещу заболяванията. Салвестролът се среща в плодовете и зеленчуците, като ягоди, боровинки, грозде, мандарини, също така в зелето, чушките и още много други. Той е естествената им защита срещу гъбичките и следователно, ако са нападнати от тях, растението синтезира повече салвестрол. Използваните ГМО продукти и химически препарати в земеделието блокират изработването на салвестрол, така че на плодове и зеленчуци от магазин не може да се разчита. Единствено диворастящите плодове и продукцията на биоземеделието могат да ни осигурят поддържане на естествен имунитет и да са ефективна помощ в лечението на рак.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *