Сладник и листа от госка ягода, за да победим невродермита

Сладник и листа от госка ягода, за да победим невродермитаНевродермитът представлява хронично рецидивираща екземна болест. Тя настъпва вследствие на някои смущения дейността на дихателната, храносмилателната и централната нервна система и изявяващи се в последствие с бронхиална астма, ринити, хрема, запек, мигрена, кожен обрив и пр. Разпространена е в цял свят. Най-често обаче се среща в северните райони, като засяга всички раси.

100 грама коприва и 75 грама листа горска ягода. Да се смесят 100 грама брезови листа, 75 грама змийско мляко, 100 грама орехови листа,. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда и се пие по 150 грама 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Смесват се 100 грама корен сладник, 100 грама корен репей, 75 грама корен глухарче, 75 грама орехови листа и 75 грама листа касис. 3 супени лъжици от билковата смес се слагат в емайлиран съд и се залива с 3 чаени чаши вода. Вари се на тих огън под капак 30 минути. Маха се от котлона и се прецежда. Разделя се на 4 части и се пие 30 минути преди ядене.

Смесват се 100 грама бутрак, 100 грама теменуга, 100 грама коприва, 75 грама мента, 75 грама дяволска уста, 75 грама корен глухарче и 75 грама корен репей. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставя в термос и се залива с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда и се пие по 150 грама 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Това ще ви помогне

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да функционира правилно този сайт използва бисквитки.