ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЦИКАТРИДИНА / CICATRIDINA

Съдържа цетостеарилов алкохол, бадемово масло, полиоксиетилен стеарил етер, глицерин, сорбитол, силиконово масло , хлорхексидин диглюконат, натрий хиалуронова киселина, парафин, вода.

cicatridina_mast_box_3d_lПредназначение

Унгвент за външно приложение при лечение на рани от различно естество. Основен активен компонент в мазилката е хиалуроновата киселина, която насърчава хидратацията и регенерирането на клетките.

ЦИКАТРИДИНА може да се съчетава с други лекарствени продукти, избирани индивидуално според степента на възстановяване, тежестта на нараняванията и общото здравословно състояние на пациента.

Медикамент с доказан ефект за по-бързо и безпроблемно зарастване на хирургични рани и язви, изгаряния, разкъсвания и ожулвания.

Как се прилага

Унгвентът се нанася с леки движения върху проблемното място. Преди това нараненият участък се почиства и дезинфекцира. Тази процедура може да се извършва при необходимост до 2-3 пъти дневно при спазване на стандартните хигиенни правила. В зависимост от вида на раните и условията на лечение е възможно след обработка с ЦИКАТРИДИНА да се постави марлено покритие.

Възможни нежелани ефекти

Има сведения за проявени алергични реакции при по-продължително лечение. Ако почувствате сърбеж или забележите зачервяване и обрив, прекратете приложението на унгвента и се консултирайте с лекар за последващите си действия.

Кога НЕ БИВА да се приема

Изключва се употребата на продукта при проявени алергични реакции към някоя от съставките. При манипулации с ЦИКАТРИДИНА да се пазят очите.

Съхранявайте унгвента на място, недостъпно за деца! Поглъщането на този медикамент може да има негативни последици!

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни. Вашият лекар следва да бъде информиран, ако ви препоръчва този продукт, а вие сте на поддържащо лечение за друг здравословен проблем.

_

Усреднена цена в аптеките – 17.60 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “ЦИКАТРИДИНА / CICATRIDINA

  1. Ивон каза:

    след употреба силна пареща болка …… ползвах глобули цикатридина преди 2 месеца по назначение на онколог получих тези болки и спрях …заради лъчетерапията отново си взех и същите болки . като от бръснарски ножчета …ние не сме опитни зайци ….за сметка на здравето ни си правят опити с нас ,а в листовката пише ,че нямало странични ефекти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *