Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

6 нови тенденции в стоматологията

Както светът не стои на едно място, така е и стоматологията. Запознайте се с няколко модерни процедури, които ще донесат красота и здраве за вашите зъби.

Невидими брекети

Това изглежда нереалистично. Как скобите могат да бъдат невидими? Но германските учени са изобретили „Инкогнито“. Те не са прикрепени от към външната страна на зъбите, както всички сме свикнали, а отвътре. Ортодонтското устройство се прави индивидуално за отделния пациент.  Първата такава техника взема под внимание всички функции и възможности на човешката анатомия. Тази конзола, произведена с използване прецизността на  цифровата технология и с непредизвикващи алергия патентовани алуминиеви елементи с плосък профил и са изключително удобни за пациента.

Изток – един деликатен въпрос

Традиционно Япония е страна с най-модерните технологии. Така че те са изобретили паста за зъби, която не е съвсем проста. Новата паста е терапевтично средство, което възстановява емайла, връща естествената белота на зъбите и ефективно се бори с кариесите, като с нея можете да се отървете от кариес на ранен етап. Японците също са изобретили избелваща паста за зъби с подмладяващ ефект Swissdent Crystal. Нейното действие се основава на модерната технология биомиметична минерализация. Биоминерали се съдържат в нея, които укрепват и възстановяват емайла. В резултат на това, ефектът на времето спира.

SPA за зъби

В България не съществува култура на грижите за зъбите. Само си представете – 90% от населението на България не знае как да почисти зъбите си! Според Световната здравна организация, страната ни е сред първите пет в броя на оралните заболявания. Въвеждането на култура за правилните превантивни зъболекарски грижи за масите е задължително. Трябва да се обясни на простите селяни и цигани, че се налага да правят СПА на зъбите си. Цялата работа се свежда до държавна политика в здравеопазването. Необходимо е повече стоматологични процедури да се заплащат от НЗОК и това да се разгласява в селата и циганските гета.

Лечение с анестезия

Приспиват ви и се събуждате с нова усмивка – мечтата на много хора. Основното за това зъболечение е избягването нс страха и стреса от зъболекарските процедури. Всичко може да се направи, докато спите – протези, почистване, избелване или подмяна на пломби. Събуждате се с бляскава нова усмивка и няма лоши спомени.

 

10 храни за здрави зъби и венци

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *