Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Първите резултати на новия революционен метод при операция на очите са положителни

По нов революционен метод ще правят операции у нас, първите резултати са много добри

Очите са един от най-важните ни органи. Без тях сме, като загубили най-ценното нещо – радостта от живота. Нов метод въведен в българска клиника ще може да връща зрението на болни с увреждания на роговицата и други сериозни очни болести. В българската клиника „Ден” се прилага новата технология на лечение.

операция на очите
Операция на очите по нов революционен метод

Съвременният метод е все още нов за страната ни и за света. Той извършва една от най-сложните операции за пациенти с увредена роговица и други видове хирургични операции. За него пише във вестник „Преса” с интервю на доцент Андрей Андреев, който извърши първите 2 операции по трансплантация на роговици на двама пациенти. Тези операции са много щадящи за очите, те се извършват само в засегнатата част, без да уврежда останалата част от окото, в случая с двамата пациенти само роговицата. Операцията с трансплантиране на роговици трае половин час и пациентът е готов да си отиде без придружител и не са нужни предпазни очила за слънцето. Може също и да започне работа на следващия ден. Това е добра модерна технологична придобивка за страната ни. Рискът от операцията е минимален с модерната апаратура и е сведен почти до нула.

Здравната каса плаща една част от стойността на операцията до 1000 лева, а останалата малка част се доплаща от пациента. Зрението се възвръща до почти 100% на пациентите, след извършената операция на очите.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Първите резултати на новия революционен метод при операция на очите са положителни

  1. Pavel каза:

    А в коя клиника се прави тази операция и кой доктор да търся? Моля за малко данни! Ако някой се е подложилна това лечение, моля да сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *