Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хубавата възглавница пази от главоболие и болки във врата

Търсите причината за адското си главоболие и изтръпналите жили

neudobna_wyzglavnica

Стрес, умора, шипове, неправилна позиция на тялото, настинка? Възможно е. Но ако имате подозрения, че нещо не достига на изброените теории, поискайте обяснение от Нейно Величество Възглавницата.

С пух, с пера, мемори, анатомична, дишаща, противоалергична, транфсормираща се, че дори и против бръчки. Е, хайде стига, това е просто възглавница! Не, няма нищо просто, когато става въпрос за възглавницата.

Ако оставим настрана „козметичните“ иновации на производителите в последно време, възглавницата все още има едно основно предназначение – да е удобна за сън. Повече от ясно е, че трябва да държи гръбнака в права линия, формата да е съобразена с позицията, в която предпочитате да спите, да е изработена от качествени материали и да ви дарява с отмора.

Но как да прецените всичко това, когато влезете в магазина? Обикновено купувате възглавница, която привидно отговаря на изискванията на първо четене. Отпускате се в прегръдката й у дома и започвате да се въртите. Прекалено е висока, доста ниска, твърде мека, ужасно твърда, извивките й съвсем не прилягат на вашите. И започва ожесточеният двубой с новата ви придобивка.

Колкото повече я мъчите и я налагате с юмруци, за да ви прилегне по-удобно, толкова повече я мотивирате да ви го върне. На сутринта резултатът е 1:0 за възглавницата, а вас ви боли навсякъде. За да не губите повече в играта, следващия път тествайте възглавницата в магазина. Полежете на нея, повъртете се малко, почувствайте я и преценете. Е, не всеки магазин ще ви предложи лукса да полежите, докато пазарувате, но ако ви е мил сънят, си струва търсенето, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *