Народно лечение на бронхиална астма

Настъргва се половин ябълка, ситно се нарязва 1 лист индрише с дръжката и се объркват с 2 с. л. смляно ленено семе. Варят се 10 мин с ½ ч. ч. гореща вода. След прецеждане се добавя 1 ч. ч. прясно мляко. Изпива се на 3 пъти преди4 хранене.

Сместват се и се разбъркват внимателно по 50 г стръкове от бял равнец, 30 г листа от градински чай, 40 г корени от иглика и 100 г листа от подбел. 2 с. л. от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Ври 15 мин на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 винена чаша. Подслажда се с мед.

Добре се разбъркват по 100 г тахан, 100 г мед, 30 г синапено брашно и 50 г гроздова ракия. От сместа се приема 3 пъти дневно по 1 ч. л. 15 мин преди хранене.

1 корен живовляк се залива с 300 г вода и се вари, докато водата остане на половина. Разделя се на половина и половината се изсипва сутрин преди закуска, а другата половина вечерта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *