Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Благородните метали лекуват! Научете как!

През 1976 година лекари започнали да лекуват заразени с дерматологични заболявания пациенти с помощта на метални дискове

 

лечение с благородни метали

При това било установено, че поставената на болното място медна апликация „залепва“ върху кожата, а след пълното излекуване се отделя от нея.

Във връзка с усложненията, често възникващи при лечението с хормонални и антибиотични средства, през последните 10 години учени и медици започват активно да търсят способи за нетрадиционно лечение на заболяванията. Голямото количество странични ефекти и „лекарствената“ болест от традиционната медицина принуждават хората да използват методите на източната медицина, повишаваща жизнеспособността на организма. Към тях се отнася и металотерапията. Тъй като методите на източните лечители започнаха да се признават от западните медици относително неотдавна, специалистите все още не са успели да създадат научна база на тяхна основа. В тази връзка металотерапията, чиито основи са достигнали до нас през вековете и се базират на богатия опит на много поколения, могат да се разглеждат като допълнителна грижа за организма.

Съгласно древната индийска наука за живота всичко съществуващо в природата е надарено с енергията на Вселенското съзнание, а всички форми на материята не са нищо друго, освен външно проявление на тази енергия. От Вселенската енергия произтича и жизнената сила, явяваща се същност на цялата материя. И тъй като металите са също външно проявление на определени форми на енергията, те служат за резервоар на жизнената сила, който може да се използва за лечебни цели, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *