Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Повръщане – помощ от природата

Повръщане може да получите поради различни причини, но най-много помага джинджифил.

Освен това:

Да се пие лимонов сок, разреден с преварена вода в съотношение 1:1.

Сваряват се 4 супени лъжици ориз в 400 грама вода на тих огън. Прецежда се и водата се изпива на 2 пъти. Да бъде топличка.

Да се свари като чай семе от копър и да се пие отварата. 1 чаена лъжичка счукани плодове да се залее с 300 грама вряща вода. Кисне 1 час и запарката се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене.

Повръщането най-често е признак на редица заболявания като скарлатина и тиф, признак на отравяния, бременност, при гастрит и язвена болест. То също може да се появи и при силна емоция и вълнение, при разстройство на ЦНС, а също така и при нарушения на вестибуларния апарат, каквото е например морската болест. (Уикипедия)

Препоръчват се лекарствата деган, ентерол, мотилиум. Ако е съчетано с разстройство – вземете Стоперан и пийте вода на малки глътки.

Пийте чай от джоджен, зелен чай, лимонов сок, оризова вода.

Джинджифилът е един от продуктите, способни да неутрализират успешно симптомите на гадене при бременност. Достатъчно е в четири поредни сутрини да се приема по един грам джинджифил на прах, смесен с чай или кисело мляко. Джинджифилът помага дори само ако дъвчете продължително резенче сушен корен. Препоръчва се също при гадене и повръщане след химиотерапия и лъчетерапия. Може да се използва и джинджифилова вода – в чаша вода със стайна температура се пуска тънко резенче пресен джинджифил; може да се направи и комбинация от джинджифил и лимон (framar.bg).

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *