Как да победим безплодието?

Как да победим безплодието?Смесват се 50 грама стръкове от камшик, 25 грама листа от градински чай, 25 грама стрък от червен кантарион, 25 грама корени от гръмотрън, 50 грама листа от коприва, 50 грама семе от птиче просо, 50 грама стръкове от блатен тъжник, 25 грама стръкове от бял равнец, 25 грама плод от хвойна, 50 грама корени от пирей, 50 грама стръкове от хвощ, 100 грама стръкове от клиновик. 3 супени лъжици от билките се варят в 600 мл вода 10 минути. Пие се по една винена чаша 3 пъти на ден преди хранене. Правят се и промивки.

Вземат се по една равна супена лъжица корени от валериана и шишарки от хмел. Запарват се с 200 мл вряща вода и след като се прецеди се пие горещо преди лягане по 1 кафена чашка.

Преди лягане се взема по една лъжица мед, смесена с една глава настърган кромид лук след храна. Не се пие кафе и алкохол.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *