Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Косопадът често е предизвикан от ендокринни заболявания

Здравейте, ужасно сам притеснена от проблема си, тъй като съм жена на 26 години. При мен се появи силен косопад, който отдадох на скорошното си раждане /преди 5 месеца/ и на смяната на сезона, но с ужас установих, че косата ми не само капе, а просто започва да изчезва. Петната се появиха от двете страни на челото ми и прогресивно навлизат на вътре с големина на половин човешка длан. Не знам дали има връзка, но от седмица чувствам засилваща се болка в областта на гарба /имам чувството , че цялата ми костна система отказва/. Не кърмя и мога да вземам всякакви медикаменти. Предварително благодаря за отговора.

Гергана ДЖАМБАЗОВА, Враца.

Моят съвет е, обезателно да посетите ендокринолог, за да Ви бъдат назначени необходимите изследвания за уточняване на ендокринния Ви статус, който много честа причина за косопада. Налага се и консулт и със специалисти по УНГ, зъболекар, гинеколог – за изключване на
хронично огнище. Хроничния стрес, недоспиването също могат да бъдат причина за косопада. Можете на първо време да започнете приема на Ревалид на капсули 3 пъти дневно по 1 в продължение на 3 месеца. Осигурете си достатъчно сън и почивка .

Д-р Лидия Хинева – Lekuva.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *