ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Този витамин спасява от Алцхаймер!

Пациенти с болестта на Алцхаймер могат да забавят развитието й, ако редовно приемат витамин Е.

alcРазвитието на нервнодегенеративните процеси се поддава на контрол, твърдят американски учени. Ключът към него е витамин Е, подчертават от kp.ru . Лечението дава ефект, ако терапията започне при лека или умерена форма на заболяването.

При пациенти с Алцхаймер в начална фаза болестта се забавя, ако пациентите са приемали редовно витамин Е в продължение на две години. Наблюдавано е и подобрение – така че болните хора да са самостоятелни, да ходят без придружител да пазаруват и да правят малки разходки.

В споменатото изследване участвали 613 пациенти с Алцхаймер. Една група от тях в състав 152 души получавала определени дози витамин Е всеки ден. При останалите терапията се провеждала с коктейл от витамин Е и медикаменти, или просто им давали плацебо. Крайното изследване показало подобрение само в първата група – което означава, че с терапевтични цели витамин Е в случая трябва да се приема само в чист вид.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *